fredag den 9. juni 2017

Englænderne overrasker igen!

Først havde vi Brexit, og nu er premierminister Theresa May udfordret efter valgresultatet begynder at stå klart. Der er ikke noget suverænt flertal for nogen af dem. Det såkaldte Hung Parliament.


Kl. 11 dansk tid vil premierministeren tale til befolkningen, og det bliver interessant at høre hvilke konklusioner hun drager af situationen.

Det var igen lidt overraskende at se forskellen mellem dækningen på TV2 News og så CNN.

CNN fokuserede her til morgen på tallene, interviews og taler rundt omkring - i det hele taget et langt mere nuanceret billede.

TV2 News kunne vi se de sædvanlige korrespondenter m.v. De er alle meget søde, men hold da fest hvor er det useriøst når en korrespondent begynder at gisne om hvad fru May vil sige kl. 11. Vi mangler objektivitet i dækningen.

I en tid hvor pundet angiveligt bløder pga usikkerheden, så er der brug for stabilitet og fokus - ikke pladder, gisninger og smarte bemærkninger. Jeg er, synes jeg selv, et meget positivt menneske, men når noget så vigtigt for hele EU sker som det vi ser her i nat, så er det vigtigt, at vi får FAKTA på bordet.

Vi venter spændt ved skærmen kl. 11. :-)

God weekend herfra.

Ingen kommentarer: