søndag den 4. juni 2017

Terrorister er kujoner!

Nogle af de største kujoner er suicidale, og terroristorganisationer udnytter dette psykologiske aspekt. For kort tid siden hørte vi alle om Manchester. Så kom Westminster, og i nat var det åbenbart tre mænd, som gik til angreb på London.


Detaljerne kommer efterhånden som politiet fortsætter sine undersøgelser.

Det er en kilde til stor uro hos de efterlade, som har mistet familiemedlemmer og/eller venner, og flere er sårede. På det personlige plan sender vi alle positive tanker deres vej.

Politisk kan vi ikke bøje af over for terroristernes agenda. Ingen skal have lov til at standse frie valg, ytringsfriheden eller kritik. De demokratiske rettigheder vi har i vesten må forblive en fast del af vores hverdag.

Desværre er der stadig en del opportunister, som ikke har forstået at den negative retorik er præcis det, daesh - og andre terrornetværk - ønsker. De ved udmærket, at hvis vi begynder at lægge bestemte befolkningsgrupper for had, øges deres mulighed for militarisering.

Det må aldrig ske! Vi skal holde fast ved ligestillingen blandt mænd og kvinder - og den frie udtryksform, som vi alle nyder. Alle bør kunne tage til en koncert, hvis de ønsker det.

Vi skal ikke lade os diktere af en flok kujoner, uanset hvilken religion de påstår, de tilhører. Det er præcis det modsatte af det de ønsker, hvis vi står FAST på de demokratiske værdier. Nogle vil ryste os ud af vores principper ved at påvirke den indre ro, der burde stå bag vores overbevisninger - og derfor skal vi stå fast.

Lad hatere om at hade. Så kan alle vi andre holde fast ved, at man kommer længst ved at opføre sig ordentligt. Både over for dem man er enig med, men i særdeleshed også over for dem, man måtte være uenig med.

God mini-ferie, og god pinse til dem, der holder den højtid. :-)

Ingen kommentarer: