onsdag den 5. juli 2017

Regeringen vil styre alt - inklusiv antibiotikaforbruget...

Det ligner planøkonomi af værste skuffe når regeringen vil styre alt - inklusiv antibiotikaforbruget. Som læge må man føle sig groft til grin over alene antydningen af, at man udskriver unødvendige recepter. Hvor er lægeforeningen i alt dette? Det er da den største desavouering af en længere lægeuddannelse, at en regering tror den kan 'begrænse' den nødvendige medicin...
Endnu værre: vi ved alle, at hvis noget ikke kan fås herhjemme, så vil flere tage sydpå, og her hente medicin, som kan være direkte umulige at finde herhjemme på grund af utilsigtede bivirkninger.

Så er man lige vidt - og faktisk kan situationen derefter være endnu værre!

Hvis jeg var læge, ville jeg føle mig noget stødt på professionalismen når den slags foregår, og medierne viderebringer bare nyheden som om de var regeringens pressekontor. Hvor er den kritiske journalistik henne?

Det er ganske velvalgt, at den slags nyheder frigives nu. Man håber, at dem der ville protestere er på ferie, og strategien kommer måske til at lykkes, medmindre nogen møder relevante organisationers folk, og giver dem et tip om det som foregår.

Fortsat god dag herfra. :-)

Ingen kommentarer: