søndag den 21. oktober 2018

Pernille Vermund bogen i Presselogen i dag

TV2 News kunne man i Presselogen kl. 10 høre en debat om portrætbogen Værdikrigeren af Andreas Karker, der skildrer Pernille Vermund. Debatten var interessant, og man kan bestemt godt mene, at salget af bogen nok vil stige hvis hun og hendes parti, Nye borgerlige, kommer ind ved næste folketingsvalg.Det er et redaktionelt valg om man giver orlov til en politisk journalist til at skrive en sådan portætbog. Det vil jeg ikke tage stilling til, for det må den pågældende redaktion selv vurdere.

Hvad der til gengæld ikke kan diskuteres er, at danske medier har været meget venligt stemt når det gælder, at give Pernille Vermund taletid i medierne. Årets landsmøde blev transmitteret med fuldt presseshow som om hun rent faktisk HAVDE en base i befolkningen.

Hendes Twitter-konto, som har været aktiv siden marts 2009 har kun 3.794 følgere i skrivende stund! Det tal skal ses i lyset af, at lige over 20.000 har skrevet under som stillere.

Nu ved vi alle, at man ikke behøver abonnere på hendes politiske syn for at være stiller for et parti. Jeg har selv været stiller for mange partier, herunder også Ny Alliance dengang de blev etableret, og det har aldrig været ud fra et meningsfælleskab med partiet, men alene ud fra den betragtning at et parti skal have lov til at stille op, så befolkningen kan vælge eller vrage dem på sædvanlig demokratisk vis.

Jeg skal ikke gætte på hendes resultat på valgdagen. Det vil jeg overlade til valgnatten at vise, men jeg tvivler ganske alvorligt på, at resultatet kommer til at blive bare i nærheden af de 4% eller mere, som nogle meningsmålinger har peget på. Det tyder ikke på det, når man ser hvor tyndt der meldes ud på alle andre politikområder end lige udlændingepolitikken.

Hvad tænker I, kære læsere, om emnet?

Fortsat god søndag til alle bloggens læsere :-)

Ingen kommentarer: