fredag den 16. maj 2008

En kvalifikation at være sjusket?

Man kan på TV2's hjemmeside læse om hvordan finansministerens pressechef tager ansvaret for rod i forklaringerne - kilde: http://nyhederne.tv2.dk/politik/article.php/id-11601263.html. Man har igennem længere tid faktisk kunne læse mange ting om de "tilfældigheder" der omringer finansministeren igennem længere tid. Herunder receptionister som kommer til at lave bilag under navnet "Jensen" og alle mulige andre ting, som burde give røde ører både i forvaltningen samt hos ministeren.

En minister som under diverse valg, herunder da tidligere Farum-borgmester Brixtofte var hans modstander, netop ville have moral, etik og anstændighed i den måde skatteborgernes midler blev håndteret. Når han således rundhåndet betaler tilbage efterhånden som fejlene opdages, så er det jo tegn på en i Venstre-perspektiv "pernitten opposition" og at ministeren ikke har noget at frygte — ifølge hr. Lars Løkke selv i hvert fald... :-)

Når man endvidere antager et revisionsbureau til at revidere sig selv, ja så skal man befinde sig i regeringspartiet Venstre for ikke at forstå, at der kunne være en vis inhabilitet forbundet med at revidere sig selv og sine mulige fejl.
For der er jo næppe nogen borgerlig der nogensinde netop har profileret sig med hvordan andre partier har haft kammerateri når de selv skulle sætte tonen, vel?

God weekend. :-)

Ingen kommentarer: