fredag den 23. maj 2008

Minister på Dansk Folkepartis "nåde"

Hvor må det dog være tankevækkende for både Venstre og Dansk Folkeparti at læse nyheden at Dansk Folkeparti freder en Venstre-finansminister med netop ROD I BILAGENE. Læs nyheden herfra: http://nyhederne.tv2.dk/politik/article.php/id-11685375.html.

Det bør vække til eftertanke at partier der netop ville mindske Dansk Folkepartis indflydelse nu kan sidde skoleret mens de agerer herrefolk i forhold til hvem der skal "fredes" og hvem der ikke skal skånes. Jeg må have sovet kraftigt i timen for jeg mindes ellers at stifteren, Pia Kjærsgaard, mente, at man skulle afkræve ansvarlighed af ministre. Men det var åbenbart kun ministre med partifarve de ikke sympatiserer med, mens man altså gerne vender det blinde øje til i forhold til en borgerlig regering.

Uanset kan borgerne jo vælge at erindre den slags elastik i forhold til ministeransvarlighed når der næste gang skal sættes et kryds. De borgerlige partier reklamerer gerne for, at vi véd hvor vi har dem. Det er mere end de selv kan leve op til. For når man burde være på vej hjem i ministerbil så er man såmænd på vej på hotel på de skattebetalende danskeres regning.

Moral er godt, så må dobbeltmoral åbenbart være dobbelt så godt..... Mener nogle. :-)

PS: God weekend til læserne

Ingen kommentarer: