tirsdag den 20. maj 2008

Oppositionen skal finde det store skyts frem...

For nylig kom det frem, at regeringen har mistet sit flertal hvis der var valg nu. Det er ganske indlysende dels hvorfor det er sket, men også at det er nu, at oppositionen må finde det store (og tunge) skyts frem. Lad være med at henfalde til troen på at feriesæsonen kun er til sol, varme og afslapning.

Den slags skal naturligvis også til, men det er i denne dvale-periode at stilen skal markeres endnu skarpere så folk véd hvad de har i vente hvis der skulle komme et folketingsvalg.

Undrende må jeg jo erkende, at visse lod sig disciplinere tilbage i den politiske hundekurv i stedet for at tage deres gode tøj og gå. Små meldinger i stil med, at nu får man at se hvordan justitsministeren vil få sit lovforslag igennem er ulden tale fra en politiker som ellers var ganske vant til at vise hvor skabet skulle stå.

Folk bestemmer selv hvad de vil i politik, men i Statsministerens tilfælde må det siges at dette lader til at være den hidtil mest visions- og principløse regeringsperiode siden han tiltrådte.

Nogle siger vi har de politikere vi fortjener. Jeg vil nu påstå, at matematikken er gået op for de fleste. De kan nu se, at de ikke skal stemme som de gjorde ved sidte valg, og det ser jeg så ganske frem til... :-)

Ingen kommentarer: