onsdag den 7. maj 2008

Ritts selvmål

Ingen kunne være i tvivl om at en regering i krise ville gribe enhver chance for at latterliggøre de forslag der ville komme fra en socialdemokrat. På dét område var Ritts røde skole nok det største selvmål hvis Ritt Bjerregaard nogensinde havde drømt om at få indflydelse på partiet...

Tanken, som jeg også har beskrevet på min private blog, om at det kun skulle være rige kapitalister som var boligejere er helt forkert. Du kan selv læse mit indlæg med titlen "Arbejdersagen" herfra: http://www.blunck.dk/blog/?p=252 fra den 1. maj i år.

Tanken om at modernisere et parti burde være sket INTERNT og uden om pressens bevågenhed. Selv pressen er i disse dage så højredrejede at enhver pressemeddelelse og pressemøde fra regeringens side får fuld gas mens man allerede fra starten af aner en vis "lad-os-gøre-grin" når emnet er Villy Søvndal eller Helle Thorning-Schmidt.

Det ligner, desværre, temmelig systematisk presseforvirring og i dét lys skulle fru Bjerregaard tænke før hun taler.

Vi har en chance for en ny regering, men det kræver at vi arbejder systematisk med vores ideologiske syn på hinanden og samfundet. Carpe diem. :-)

Ingen kommentarer: