torsdag den 22. maj 2008

Weekendrabat på Storebæltsbroen...

Hvorfor får vi danskere ikke rabat på Storebæltsbroen når vi har trailer med? I disse uger ruller der reklamer hen over skærmen som skal tage tykt grin på en billetsælger, som forsøger at give så mange rabatter som muligt, men dette gælder altså tydeligvis IKKE trailerfolket. Hvorfor mon?

Jeg er klar over vi taler om et mindre beløb, men da man i forvejen betaler 315,- hver vej i stedet for "kun" 200,- uden trailer ser jeg ingen grund til, at man ikke også skulle have en rabat...

Der er for længst sket det mange troede var umuligt, nemlig at broen blev tilbagebetalt længe før tid, men alligevel skal reklamekampagnen ensrettes til rabatter til dem, som kan få den — altså folk der ikke har noget på krogen.

Det er dybt diskriminerende overfor de skattebetalende danskere at lave den slags forskelsbehandling. Ganske naturligt tager TV2 imod kampagnen og tekst-tv redaktionen er meget tøvende med at optage et indlæg om emnet. Men hvor er de andre medier henne?

Danskerne LÆSER blogs, men handler de på den harme der burde vækkes af den tydelige uretfærdighed og forskelsbehandling? Tydeligvis ikke...

Ingen kommentarer: