mandag den 4. august 2008

Tove Videbæks partiskifte

Der er ingen tvivl om at de udmeldinger der er kommet fra den politiske ordfører, Henriette Kjær, i forhold til Tove Videbæks partiskifte skal ses i sit rette perspektiv.

Det handler nemlig ikke nær så meget om spørgsmålet om abort (som i øvrigt også deler enkelte af de gamle medlemmer i både Venstre og Konservative), men om det at være stemmesluger. Henriette Kjær havde en økonomisk baggrund som lod meget tilbage at ønske i forhold til de indtægter hun og hendes mand havde, og alligevel er et ordførerskab blevet tildelt for lang og tro tjeneste i det som stadig minder om det historiske "Højre"...

Uanset navneskift (også fra "Det konservative folkeparti" til "de Konservative") så er partiet fastlåst i det paradigme, at man gerne vil være moderne men at nogle betonhoveder sidder i spidsen hvoraf hverken Bendt Bendtsen, Lars Barfoed eller Henriette Kjær viser nogen som helst talenter. De eneste talenter man havde blev frosset ud, og for dem som husker mine skriverier er det naturligvis Pia Christmas-Møller og Gitte Seeberg jeg tænker på. Hun kunne have bibragt den kvindelige intuition som tydeligvis mangler i mange af de politiske udspil der kommer fra de kanter.

Anyway, interne slagsmål er de jo så dygtige til, så at der også kunne komme kritik og debat ved at de fik sig en EU-kandidat kan vel næppe undre. Rønnebær er sure når ens egen troværdighed ligger tæt på det politiske nulpunkt.

Glad for jeg ikke er konservativ mere. Sikke en skammelig "velkomst"...

Ingen kommentarer: