mandag den 8. september 2008

Ny konservativ leder?

Hvor er det dog ved at blive pinefuldt at skulle lide gennem tv-floppet "Mogensen & Kristiansen" når de selv erkender, at det mest åbenbare valg nok næppe bliver det endelige resultat. Det er sørme godt gættet i forhold til et parti som netop har været i voldsom slingrekurs siden Poul Schlüter og Hans Engell. De to herrer VAR konservative, og selvom flere blandt os fik ret morsomme kommentarer ud af sidebenet da Hans Engell fik sin beton-klods debut med vistnok sin Mazda, så er der ingen tvivl om, at kursen efterfølgende handlede mere om PERSONER end om den egentlige POLITIK.

Følgelig er de Konservative da også blevet så små at der vel efterhånden kan holdes bestyrelsesmøde i en telefonboks... :-)

Det samme gælder tanken om at Lars Løkke skulle gøres til formand før næste valg. Jeg tror Statsministeren bedst selv ved hvornår han ønsker at afstå formandsposter, spidskandidatur m.v. Formandsvalg har traditionelt været opslidende, og Lars Løkke vil næppe presse på for han har - med garanti - ikke glemt den gamle kamp med Peter Brixtofte, og den diskussion om diverse bilag er ej heller spor nok på afstand til at nogen tør vove at tage den afstemning.

Desuden er der en taknemmelighedsgæld som skal betales til partneren ud i formuleringen af parti-ideologier, nemlig beskæftigelsesministeren. Så mon ikke, at Venstre også godt selv kan håndtere dén diskussion.

Kom nu ind i kampen!
Hvor ville det dog være befriende hvis man gad at tænke nyt hos Mogensen & Kristiansen. Prøv at dykke lidt ned i materien frem for at tage tre-fire sager, som så køres med overfladisk spin-spray.... Blot en tanke.

Ingen kommentarer: