tirsdag den 16. september 2008

Retssikkerheden over styr?

Man kan hos de Konservative læse, at Tom Behnke siger: "”Mens politiet yder en massiv indsats for at dæmme op for konflikten mellem indvandrerbander og rockere, er oppositionen godt i gang med at sætte retssikkerheden over styr."

Det med "den massive indsats" lader noget tilbage at ønske for regeringen er selv skyld i at veluddannede politifolk sidder og laver arbejde som en HK'er fint kunne klare. Præcis lige så inkonsekvent er det, at man gerne møder talstærkt op til fodboldkampe men når lille Ole er ved at få smæk i Kalundborg eller en kvinde udsættes for vold lokalt i Slagelse eller andre aktiviteter så er der ikke mandskab nok. De skal nemlig afspadsere...

Den "massive indsats" er aldeles mangelfuld, og det med at give oppositionen skylden er for billigt. Det er jo regeringen selv som har foreslået tåbelige besparelser for at lave overskud på nederste linje. Retssikkerhed har *aldrig* været prioriteret passende, og derfor er krisen som den er i dag. Det er vist en OM'er til en mand som ellers kender politiet godt, indefra.

Ingen kommentarer: