mandag den 1. september 2008

Finansloven kan vælte læsset...

Man kan frygte, at Pia Kjærsgaard vil gøre meget for at redde regeringen under de nuværende meningsmålinger, men spørgsmålet er om hun - med tiden - vil kunne holde til de gentagne "sniger-strategier" med at redde regeringen i sidste øjeblik når det mest af alt minder om småkrummer fra regeringens offer-pakker som de gerne frigiver for at beholde regeringsmagten.

2009 er vigtig for Statsministeren. Han har satset på, at klimekonferencen skulle være hans store punktum i en lang karriere, og selvom mediespin med genvalg som kandidat i Greve kan ligne en lyst til at fortsætte, så er AFR kørt træt. Han har fået kærligheden at føle i forhold til små støttepartier, og hele Alliance-ræset var ved at underminere de 90 mandater der skulle kunne tælles til for at undgå et folketingsvalg.

Min helt ærlige mening er, at Statsministeren burde komme med indrømmelser i forhold til egne løfter under valget. Han vidste, at traktaten var barberet efter vore ønsker så den kunne presses igennem nåleøjet uden en folkeafstemning, men ville ikke ud med det før et valg fordi enhver med blot perifert kendskab til politik ville vide, at han ville have fået smæk ved seneste folketingsvalg hvis denne sandhed var erkendt.

Det samme gælder adskillige andre områder, men mon ikke befolkningens hukommelse er forbedret til næste folketingsvalg? Ellers skal jeg gerne hjælpe folk med at huske hvad den borgerlige regering helst ikke vil tale om.

Ingen kommentarer: