søndag den 28. september 2008

Politireformen måske ikke helt så god...

I fortsættelse af artiklen "Retssikkerheden over styr?" så kan man de seneste dage høre nye toner fra politikernes side.

Før var det ren propaganda og forvrængning at påpege, at man i flere politikredse har fået fordoblet sine udkørselstider, og at man sågar har fået beskeden "det har vi ikke tid til." Efter pressen er begyndt at undersøge forholdene, og folk efterhånden er blevet trætte af at deres klager IKKE er blevet taget alvorligt, så sker der pludselig noget.

Det handler nemlig hverken om retssikkerhed eller borgernes tryghed men alene om ren og skær skadesbegrænsning. Hvis politikerne kan sende sagen i høring så kan den ruste op i en eller anden departementsskuffe i justitsministeriet uden at pressen viser alt for stor interesse.

Når sagen så om et halvt år vækker til eftertanke igen, så frigives en pressemeddelelse om at der er en konklusion på vej, og med lidt god vilje kan alle påpege, at der er kommet ny minister, ressourcemangel, geografiske udfordringer og sågar rekrutteringsvanskeligheder.

Ingen tænker over hvor tæt det minder om "Javel, hr. minister", men det er næsten komisk... :-)

Ingen kommentarer: