søndag den 5. april 2009

Dårlige manerer i DSU

Det er på tide at råbe vagt i gevær med hensyn til de dårlige manerer som DSU udviste i dag ved indsættelsen af Lars Løkke Rasmussen efter Anders Fogh Rasmussen gik af som statsminister efter han blev udnævnt til at blive den nye generalsekretær for NATO fra 1. august 2009.

DSU'erne råbte og skreg deres slagsang så det næsten ikke var muligt at høre hvad Lars Løkke havde at sige i interviewet, og det kan meget nemt skabe en omvendt sympati for manden. Med andre ord: fordi DSU ikke kunne opføre sig ordentligt, kan Venstre høste stemmer.

Er det dét vi ønsker?
Jeg ønsker ikke at vi som socialdemokrater begynder at opføre os som gadedrenge, og særligt når man kender historien hvor man i starten af sidste århundrede netop oplevede en opdeling af ungdomsforeningen på grund af uenighed om takterne. Nogle dannede Venstresocialistisk Parti, som senere blev til DKP.

Hvis nogen er interesserede kan de selv læse historien på Wikipedia herfra: http://da.wikipedia.org/wiki/Danmarks_Socialdemokratiske_Ungdom.

Det er helt i orden at give interviews og demonstrere, men vi må lade vore politiske modstandere komme til orde. Vi ville selv blive ufatteligt sure hvis vore modstandere opførte sig sådan, og i slutningen af 80'erne var det især diskussionen om KU under krigen der fyldte dagsordenen i DSU. Vi må passe på ikke at blive så uvorne at vi til sidst ender med at miste det forspring vi har indtil valgkampen starter.

Ingen kommentarer: