torsdag den 23. april 2009

En sjov spekulation

Når man ser hvor dårligt Lars Løkke Rasmussen fremtræder i sin rolle som statsminister, kan jeg ikke helt undlade at præsentere en lille sjov spekulation jeg tænkte på.

Hvis nu Anders Fogh havde tænkt på den borgerlige regerings største potentiale for ny udvikling ville han have lavet en helt anden kabale da han forlod statsministerposten for at tiltræde som kommende generalsekretær for NATO. Kan du gætte hvad der virkelig havde sparket mås?

Jeg skal ikke pleje den borgerlige fløjs interesser, men hvis nu Anders Fogh i stedet havde udnævnt vicestatsministeren Lene Espersen havde Venstre godt nok mistet statsministerposten, men den var forblevet på borgerlige hænder. Historisk havde det sendt ultimative signaler om forandring, bl.a. fordi Lene Espersen i så fald var blevet den første kvindelige statsminister. Venstre har før kunne leve med, at de Konservative havde regeringsmagten. En af de mest succesfulde af slagsen var da Poul Schlüter var ved magten i 80'erne.

Når tingene går stærkt, begås der fejl. Regeringen FÅR IKKE CHANCEN ved næste valg. Uanset meningsmålingerne er der ingen tvivl om, at luftforandringen ikke bare kræver frigivelsen af SP-midlerne eller en lille minister-rokade. Der skal vises REEL HANDLING, hvis borgerne nogensinde skulle overbevises om den nuværende regerings berettigelse til at lede landet.

Alle tegn peger i en helt anden retning, og den eneste chance for at redde miseren er forpasset. Sådan går det i politik når de forkerte spindoktorer ikke kan deres kram. :-)

PS: Den slags hører du næppe om på Mogensen & Kristiansen... :-D

Ingen kommentarer: