mandag den 28. juni 2010

Det nye politiske landskab

Det nye politiske landskab bliver sandelig mere og mere spændende. Dansk Folkeparti, som, af uvisse årsager, opnåede status som "stuerent" selvom deres politik er alt andet end det, vil nu til at have regeringsmagt.

Det iklædes et mantra om "den dag vi mener, at vi får mere indflydelse ved at indtræde i regeringen, så vil vi meddele det" med sædvanlig elegance der kun har ét formål. Det handler om at få protesterne til at falde bort, og ved at introducere muligheden på et tidspunkt hvor det ikke er aktuelt vil det være nemmere at få igennem når det senere forsøges indført.

Jeg må, igen, konstatere, at videoen med Poul Nyrup viser sig korrekt. Gruppeformanden, Kristian Thulesen Dahl, kunne lige så godt have sagt: "Det handler om at kunne tælle til 90, og vi vil gøre vores indflydelse gældende".

Det bedste af det hele er, at den danske befolkning kan se kursen siden Anders Fogh blev statsminister, og de skal nok præmiere regeringen for deres politiske skævvridning af samfundet.

Forsøget på at miskreditere Helle Thorning Schmidt på grund af hendes mand vil prelle af som vand på en gås, for hun har INGEN ambitioner om at snyde skatesystemet. Men måske skulle vi sørge for langt mere pressedækning næste gang vi finder en petitesse iblandt regeringens ægtefæller.

Jeg kan love for der kunne komme sjove sager for dagen, hvis det er mudderkast der skal være valgstrategien. Der er mange sjove historier der kan gengives om ønsket... :-)

Ingen kommentarer: