mandag den 21. juni 2010

Per Ørums overgang til Kristendemokraterne

Man kan sige mangt og meget om Per Ørum Jørgensen og den spirituskørsel han blev stoppet for. Dengang var han konservativ, og flere har jo haft den oplevelse at havne i politiets søgelys når det gælder at foretrække promillerne. Det skete jo, som bekendt, for Hans Engell som partiformand med betonklodsen på Helsingør-motorvejen. Han er i dag politisk kommentator. Dengang kom det frem, at en anden også havde prøvet turen. Det var Per Stig Møller, der i dag er minister, først udenrigs- og nu senest kulturminister. [En meget relevant post, hvis man gerne vil følge underholdningsindustrien i øvrigt... ;-)]

Nu er turen så kommet til Per Ørum Jørgensen som nu kan få sine sjove oplevelser når bibelbæltets folk i partiet Kristendemokraterne kan give ham et trediegradsforhør om hans forhold til de våde varer...

Det hilses naturligvis velkomment, at regeringens flertal nu formodentlig er forsvundet, idet Kristendemokraterne næppe støtter en borgerlig regering med Dansk Folkeparti som rorfører.

Men hvordan er mon chancerne efter et valg? Det bliver spændende for Per hvad der videre sker, og det hilses da velkomment at han fik et klart syn, nemlig at regeringen ikke bringer værdier man kan stå ved.

God vind, Per. :-)

1 kommentar:

Britt Malka sagde ...

Måske mener de danske politikere, at de er hævet over færdselsloven?

For nyligt blev Poul Nyrup stoppet for at have kørt 72 % for hurtigt i en by.

Gad vide, om det påvirker hans chancer efter et valg, eller om vælger at "glemme" den slags, som skyldes (ifølge Poul Nyrup):

"- Det må skyldes en kombination af, at jeg havde for travlt og et øjebliks uopmærksomhed. Jeg var på vej op i sommerhuset for at se på nogle vandrør, forklarer Nyrup Rasmussen, der har sommerhus i Tisvildeleje."

Tjah, og vi ved jo alle, at når en stor mand som Poul Nyrup har travlt, eller når sådan en stor mand er uopmærksom, så tæller menneskeliv jo ikke meget i forhold.

Mit forhold til den slags er enkelt:

Politiker og overtræde færdselslov med noget så alvorligt som for meget sprut eller at køre næsten det dobbelt af det lovlige = Ud af Folketinget for evigt! Uanset politisk parti.