torsdag den 13. oktober 2016

Sagsbehandlingstider skal NED i alle forvaltninger

Det er simpelthen uanstændigt, når man her til morgen på TV2-nyhederne kan høre, at der ikke er kommet gang i sagsbehandlingen i forhold til de mange beboere i Jyllinge, som har oplevet oversvømmelser i flere omgange.

Man forstår godt at Miljø- og Fødevareministeren helst ikke vil på skærmen i sådan en skidt sag. Men hvad der er endnu værre, er faktisk, at tendensen har spredt sig.

Man har tydeligvis opdraget ministrene til ikke at blande sig i sagsbehandlingstider, og det gælder på områder fra sundhed og hele vejen rundt. Det BURDE der ryddes op i.

Forestil dig lige en opposition som TURDE tage fat på denne dagsorden, vandt et valg, bankede i bordet, og fik gjort noget ved den bureaukratiske tradition som har inficeret mange offentlige myndigheder. De ville jo kunne sige i årevis med folkets opbakning, for folk er trætte.

De har været belastet af et fejlagtigt vurderingssystem, fået oversvømmet deres huse, måske langsommelig behandling af andre klagesager, og fornemmer snart at offentlig service kan sidestilles med behandlingen i bananrepublikker.

Det må vi kunne gøre bedre!

Snarlig god weekend til alle. :-)

Ingen kommentarer: