søndag den 2. oktober 2016

Nu åbner folketinget igen...

Vi har ikke haft ret meget agurketid i år. Skænderierne har stået i kø, og Dansk Folkeparti er kommet i voldsomt modvind efter de nu har taget et kursskifte i forhold til en kommende Europol-afstemning. Det er simpelthen for tyndt, at vi har et demokrati, hvor de ærede medlemmer af Folketinget har så ringe evner til at diskutere seriøst med hinanden...

Man ved slet ikke, om man skal grine eller græde i forhold til oppositionen, for dér har det haltet voldsomt med at finde ud af hvilket ben man ønsker at stå på. Man snakker udenom i et tempo, hvor man kun kan gisne om hvad de folk, der slet ikke interesserer sig for politik egentlig tænker om udtalelserne. De har nemlig ikke en kinamands chance for at få et overblik.

Jeg siger næppe noget nyt når jeg bekender kulør i forhold til vores statsminister. Han er simpelthen det største bevis på, at arrogance er farligt når man optræder på fjernsynet. Hans små indskudte grin ville vi i alle andre sammenhænge kalde disrespekt for publikum.

Jeg vil gerne tiltænke mine medmennesker de mest positive intentioner, men det falder mig ganske svært lige nu, for man ved jo ganske vel, at man p*sser på befolkningen med kontanthjælpsloft, snak om grænsebomme og alle mulige andre ting, hvis eneste formål er at skygge for langt væsentligere problemer.

Et er, at Danmark fungerer hen over hækken, at naboskabet er godt. Noget andet er, at sammenhængskraften, solidariteten, er ved at ryge helt derud hvor peberet gror. Det er langt mindre sjovt, for når først det er mistet, så kommer det aldrig tilbage. Folks etiske kompas er på et lavpunkt, der ikke er set i årtier - og folk er tavse om det...

Ud af busken, og giv din mening til kende!

Ingen kommentarer: