lørdag den 4. november 2017

Integrationsministerens besøg på Sjælsmark

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at man godt kan komme lidt ud af fatning, når desperate mennesker møder en minister. Senest har besøget på Sjælsmark - som tidligere har været en kaserne, ligesom Kærshovedgaard var et fængsel - fået en hel del opmærksomhed. En stor del af opmærksomheden skyldes til dels, at der var tale om indvandrere.Ingen af os var konkret til stede, men det lader til, at såvel livvagter som politi håndterede situationen så der ikke skete ministeren noget. Der opstod senere en diskussion om en kvinde som havde 'hægtet' sig til bilen, og måtte til undersøgelse på hospitalet. Hun kom ikke i livsfare, men hvor er pressens fokus på færdselsloven? Her svigter #dkmedier totalt, for vi får - som så ofte før - kun den halve historie, hvis vi tænker os om.

Der er ingen andre i det danske samfund, som får påkørselsret under påskud af at føle sig truet.

Det var ingen overraskelse at der sent i aftes skulle spinnes på sagen. Dog var det andre, der skærpede tonen, herunder endda landets statsminister...

Det har kun én årsag: man er i bedring rent meningsmålingsmæssigt, og så tør man tydeligvis godt spænde buen lidt mere i et forsøg på at vinde yderligere terræn.

Lad det være sagt med det samme: med lov skal land bygges. Ingen ønsker at vores ministre på nogen måde skal kunne føle sig truede uanset hvor de måtte færdes her i landet.

Dog er det lidt sørgeligt, at vi HVER ENESTE GANG der sker noget hvor udlændinge er indblandet i en sag skal høre en sensationspræget dækning. Det ville være langt mere interessant at få at vide konkret HVAD der blev sagt, af hvem og hvorfor. Så kunne man drage en vis læring af hændelsen. De folk der bor på Sjælsmark har ikke mange venner her i landet i en tid hvor alle kun interesserer sig for de overfladiske historier. Vi KUNNE godt trænge til lidt mere dybde i historierne, så vi rent faktisk kan forholde os til det der sker og ikke kun en mediespinnet udgave af en hændelse.

God weekend herfra til alle. :-)

Ingen kommentarer: