fredag den 5. januar 2018

Slagelses borgmester, John Dyrby Paulsen, genopliver løftebrudsdebatten

Slagelses borgmester, John Dyrby Paulsen, genopliver løftebrudsdebatten midt i Socialdemokratiets nye slogan-lancering med sin udmelding om, at han planlægger fire års borgmestertid. I min tid i en større dansk transportvirksomhed brugte vi udtrykket at "komme til kold kaffe uden citronmåne" når man havde lavet noget mindre godt - noget der ikke fortjener ros...


Der er afgjort lagt op til, at Slagelses borgmester kan forvente en invitation til møde hos Socialdemokratiets formand, hvor han nok selv skal medbringe citronmånen, når han genopliver en debat partiet nok helst er foruden.

Socialdemokratiet har lige lanceret en ny kampagne, hvor mottoet er, at samle danskerne. Man vil gerne ride på den gode bølge i meningsmålingerne, og i den forbindelse er det næppe befolkningens diskussion om hvad man lover før et valg, og hvad man derefter gør efter et valg, man er allermest glad for vækkes til live igen...

Det nye slogan blev også lanceret i et tweet fra Dan Jørgensen, hvor han netop også ønskede at fremhæve danskheden - og mon ikke både Dan og Mette føler sig noget taget ved næsen, når en borgmester nu kan opildne en debat, der ellers var ved at dø ud i takt med at landets statsminister i de flestes øjne fremstår som taburetklæber?

Man kan aldrig helt forudse hvordan meningsmålingerne går, men ét er sikkert. Hvis man dummer sig tilstrækkelig mange gange, så giver det en siddende statsminister bedre kort på hånden i en kommende valgkamp end hvis man i det mindste tænker før man handler.

Derfor er det politiske allerede godt i gang længe inden Folketinget har holdt sit første ordinære møde i folketingssalen efter jul og nytår.

Rigtig god weekend til alle bloggens læsere. :-)

Ingen kommentarer: