søndag den 15. november 2020

Endnu et afsnit af Halløj på badehotellet i dansk politik

Faste læsere vil måske huske, at jeg 9. marts skrev en artikel med titlen Den ultimative nedsmeltning i Alternativet, da fire MF'ere gik ud af Alternativet, og efterlod Torsten Gejl som eneste medlem af partiet i Folketinget. I går sprang endnu en bombe i historien om Alternativets nedsmeltning, som mest af alt minder om endnu et afsnit af 80'ernes Halløj på badehotellet.

Josephine Fock har forladt formandsposten, og det er virkelig sørgeligt for klimakampen. Partiet har efterhånden tyndslidt enhver politisk respekt for den måde, man agerer på i partiet. Det er nu stensikkert, at partiet går den sikre død i møde ved næste valg. Jeg ser ganske enkelt ikke mange muligheder for en fornuftig løsning, som folk gider bruge en stemme på ved et valg til Folketinget.

Så synd for klimakampen

Klimakampen fortsætter naturligvis, og i går kunne man høre formanden for Venstre, Jakob Ellemann-Jensen, stemple ind på den grønne dagsorden. Det er et positivt signal, for selvom Radikale Venstre for nylig gav udtryk for, at kravet til miljø nu ikke længere var ultimativt ift vedtagelsen af en finanslov, så er der muligheder, når flere byder ind på effektueringen af den grønne omstilling...

Det føles lidt som en dilletantkomedie, når talen falder på Alternativet. Man har gode intentioner, men hver gang der opstår lidt modgang, så reagerer man fuldkommen som en beruset mand, der vralter ud af et værtshus nær lukketid. Der er INGEN logik, og ingen fornuft. Man vil gerne redde ansigt, og ingen tør tage noget ansvar for noget som helst. Det er det rene amatørskuespil.

Æret være partiets minde. På valgdagen afsluttes det kapitel endegyldigt. Det var en sjov tid. Min største sympati går til partiets nu tidligere politiske leder. Hun gik fra en god stilling ind i det politiske spil, og fik ikke ret mange chancer fordi nogle egoer var for store.

God søndag til alle. :-)

Ingen kommentarer: