tirsdag den 3. november 2020

Politikere ramt af coronavirus

Ironien driver tykt ned af væggene, når man i dag kan konstatere, at flere ministre og folketingsmedlemmer nu er ramt af coronavirus. Først og fremmest skal der dog lyde et varmt ønske om god bedring til alle, der er smittet. MEN...

Når det så er sagt, så er det tankevækkende, at vi alle skal bære mundbind, når vi er nede i det lokale supermarked for at handle, mens man lige siden denne anbefaling har været gældende for os alle, kunne se, at politikerne færdedes tættere end en meter UDEN at bære mundbind inde på Borgen.

Det ER tudetosset!

Det er tudetosset, og nu viser resultatet sig i form af flere smittede. Det er dybt alvorligt, for der er sikkert flere af de ting, som venter på en vedtagelse som kan få indflydelse på bl.a. hjælpepakker og andet. Det er yderst ubehageligt, fordi man vist aldrig fik indarbejdet noget om digitale valg hvis folketingets medlemmer ikke kunne mødes i salen - mig bekendt.

Det havde ellers været første ting, man BURDE have tænkt over i en situation med en global pandemi.

Krisehåndtering for begyndere

En vigtig grund til, man i det private altid laver en brainstorm er netop at sikre sig, at alle ideer kommer på bordet, så man kan evaluere hvad der kunne blive relevant midt i en krisesituation. Det er ikke ligefrem raketvidenskab, og man kan godt undre sig over, at man med så mange akademikere ikke har mere styr på de mest fundamentale ting i dette samfund.

Jeg håber virkelig, at de smittede kommer sig hurtigt, og at smitten ikke spreder sig yderligere, for vi har brug for, at demokratiet fungerer.

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. :-)

Ingen kommentarer: