Påske-fejlen bliver nu rettet. I dagens nyheder kan vi nu se, at Udenrigsministeren erkender en interesse i at lære sin amerikanske kollega "bedre at kende".
Bedre sent end aldrig... ;-)
Omvendt kan man så også sige, at det rent politisk gavner den amerikanske ledelse mere end den danske. Under BP-krisen har Obama talt meget om hvad de VILLE gøre, hvor længe de VILLE blive ved, men den menige befolkning ser ikke den nødvendige handling - og det er dybt frustrerende for Obamas præsidentembede. Fra at være den mest populære mand ved sin tiltrædelse er han begyndt at vandre i den tyndslidte ende af meningsmålingerne fordi folk ikke fornemmer den nødvendige prioritering af problemet med BP.
Så er det jo ganske naturligt at ville lade klassens pæne elev få et møde med sin udenrigsminister, fordi det så bagefter kan bruges til at fortælle, at der bindes bånd med både store og små lande.
Dét som med vore øjne er en stor begivenhed er altså kun et mindre møde, hvilket den halve time (måske tre kvarter) også vidner om. Enhver véd at de første fem minutter går med høflighedsfraser, lidt tid til at sætte sig til samtalebordet, og så bruges der en masse energi på at få dette til at fremstå som den største begivenhed til dato.
Det er måske også fordi den danske regering har brug for et løft. ;-)
2 kommentarer:
Jeg ved ikke, hvad "påske-fejlen" er og hvad Udenrigsministeren (hvem han så end er) har med det at gøre, og hvorfor han skal besøge sin amerikanske kollega.
Så den side af sagen kan jeg ikke udtale mig om.
Til gengæld ... når en person bliver valgt demokratisk, og de selv samme vælgere senere udtaler, at de ville stemme anderledes i dag, så er det ikke nødvendigvis, fordi de er dumme og ikke fornemmer nødvendig prioritering.
Det kan også være, at de har ændret mening, simpelthen fordi Obama har skuffet dem?
Han starter ud med at have løjet om sin muslimske baggrund.
Dernæst kritiserer han Israel og beder dem om at skrubbe af fra de "besatte" områder.
Han blander sig i ting, han intet har med at gøre.
Så vidt jeg kan forstå har han også stået for en særdeles upopulær sundhedsreform, der i øvrigt skal finansieres af en hel del nyansatte skattekontrollører.
Og vi ved jo alle, hvem der rammes af disse skattekontroller, ikke? I Danmark såvel som i Frankrig og garanteret også i USA, så er det ikke de super-rige og smarte, som har råd til at ansætte alverdens dygtige revisorer og advokater.
Nej, det er menigmand, der kæmper med at få indtægten til at række fra den første i måneden til den sidste, hvadenten hr. Menigmand har startet sit eget lille dødsdømte firma, eller han er ansat.
Yups, 16.500 extra skattekontrollører skal nu ansættes for at finansiere "Obamacare".
Send en kommentar