onsdag den 18. august 2010

Et møde Lene Espersen HAR tid til...

Det var da glædeligt at konstatere der endelig er et møde udenrigsminister Lene Espersen har tid til. Nødhjælpen til oversvømmede områder er da bestemt vigtig, og der er ingen tvivl om at det er en sag for både udviklingsministeren og udenrigsministeren at nødhjælp ikke lander i de forkerte hænder.

Når menigmand konfronteres med krav om leje af både fordi spekulanter udnytter situationen, så er det bestemt på tide at råbe vagt i gevær. Det ville svare til at tillade to priser på paraplyer - den ene i tørvejr og den anden i regnvejr... :-)

Så i en tid hvor alle snakker om ferier kan vi nu altså også glæde os over det er så stor en nyhed at vores udenrigsminister kommer til møderne, at det får pressetid når hun ikke holder ferie.

Kunne ikke lade være med at drille med dette lille indlæg. ;-)

1 kommentar:

Britt Malka sagde ...

Jeg forstår det ikke. Bliver almindelige mennesker tvunget til at leje både? Hvor? Af hvem?

I Frankrig på markedspladser har jeg i øvrigt tit set forskellige priser på paraplyer. En i tørvejr, billigere, en i regnvejr, dyrere. Det er et simpelt spørgsmål om udbud og efterspørgsel, og at opfylde et akut behov. Det er præcist det samme, som alle benytter sig af, når de tjener penge på nettet. De løser et problem for folk, og jo mere kunden ønsker at få løst problemet, desto højere pris kan du tage for dit produkt.

Simple markedsmekanismer. Dem bliver der forhåbenlig ikke pillet ved.

Ja, jeg har læst om nogle ministre i Danmark, som har været kaldt hjem fra ferie af forskellige grunde. Der var vist også en Helle, tror jeg hun hedder, og noget med hendes mand, der ikke var der og var der alligevel og noget skat, og så måtte hun afbryde sin velfortjente ferie ...

Sorry, kunne heller ikke lade være med at drille ;-)