søndag den 19. juni 2011

Godt skrevet, Birthe!

Jeg er fuldstændig enig med Birthe Rønn Hornbech når hun i lørdagens kommentar med titlen "Pia Kjærsgaard er udansk" siger tingene præcis som de BURDE siges. Det er dejligt at se, at den fhv. integrationsminister endelig tager bladet fra munden, og genfinder den stil vi lige præcis elsker Birthe Rønn for.

Det er nemlig helt fint at vi ikke er enige på mange andre fronter, men ingen kan undgå at respektere hende for at stå ved sine holdninger, og hun har helt ret i sine 8 glimrende pointer som fuldstændig afklæder Pia Kjærsgaards evner til debat. Hun står i "Kejserens nye klæder" netop fuldkommen nøgen, og det kunstige Pia-smil er nærmest som Judaskysset det mest forrædderiske vi kan finde i nyere dansk politik.

Det er fantastisk at se hvor mange der nu gerne vil kritisere Birthe Rønn for at sige sin mening, men herfra skal der lyde en stor TAK for at Birthe Rønn Hornbech igen er kommet i tale. Hendes kommentarer er altid med til at løfte det politiske, og det er glimrende at dansk politik igen får denne levende kvinde ind i medierne igen.

Ingen kommentarer: