torsdag den 9. juni 2011

Skal den tyske ambassadør blande sig udenom?

I dagens Politiken online kan man læse et debatindlæg med titlen "Bland dig udenom, ambassadør" hvor partidronningen Pia Kjærsgaard kommer med mange underlige kommentarer. Jeg har allerede skrevet følgende som kommentar på Politiken:

Det er forundrende, at Barrossos tone skal kaldes "truende mafiatone" samtidig med at Pia tydeligvis holder hånden over en regering hvor skatteministeren giver åbenlyst fejlagtige informationer om de seks konkrete lande, der skulle have lignende døgnkontrol af grænserne. Det kendetegner jo partiet, at man hader når stråmænd bliver tjekket, og troværdigheden er ved at nå det absolutte nulpunkt.


Udenomssnakken når nyt højdepunkt når Pia Kjærsgaard skriver følgende:
Sagen er jo, at EU er skæppeangst for, at lille Danmarks nye toldkontrol vil rejse en dominoeffekt af lande i EU, der også alene ud fra en national pligt til at værne landet mod forbrydelser udefra af snart sagt enhver art vil kopiere vores kontrol.


Nu er det jo velkendt, at Dansk Folkeparti støttede politireformen, og landets Politi fortjener stor ros for at de klarer de opgaver de kan - for de har bestemt ikke fået luksus-forhold under den nuværende regering!

EU har ingen grund til at være bange for kriminaliteten i enkelte lande, for det burde være regeringers fornemste opgave at sørge for, at rammerne for bekæmpelsen af kriminaliteten og håndhævelsen af landets love var i orden. Det er et NATIONALT anliggende, som Dansk Folkeparti på så mange andre måder elsker at fremhæve er så vigtigt - men ordet "nationalt" gælder åbenbart kun, når det er en folkepartist, der taler. Tydeligvis ej heller når ansvaret for regeringens fejlslagne politik skal opgøres.

Jeg mener det er fuldkommen fair, at Tysklands indenrigsminister rejset spørgsmålet på EUs indenrigsministermøde i Luxembourg, for med en magtfuldkommen regering, som ikke levner meget respekt for demokrati og almindelig sund fornuft, så er der da nogen der må kunne vække regeringen i forhold til de tåbeligheder der kommer i disse tider.

Ingen kommentarer: