tirsdag den 21. august 2012

Ghettoer - NU kan det være nok!

Det er helt forståeligt at mange politikere vågner, for udviklingen i ghettoerne er fuldkommen uacceptabel. I det historiske perspektiv er det her meget interessant. Havde nogen for tredive år siden sagt der kunne komme borgerkrig i Europa ville folk have grinet det bort. Det gjorde de ikke da Jugoslavien gik i opløsning.
Danmark er et dejligt land. Der er mange friheder for borgerne, vi har en relativt høj social standard, og det er altsammen af det gode. Men når nogen - uanset hudfarve eller politisk ståsted - går til oprør imod samfundet og vore medmennesker med voldelige midler, så er det på høje tid at råbe vagt i gevær.
Problemet er nemlig, at mange ting igennem årene er blevet italesat UDEN reel handling. Konsekvens har været det ord der skulle åbne op for problemerne som en "Sesam, Sesam, luk dig op" - uden vi bagefter har fået fulgt op på den manglende demokratiske sans som visse elementer har udvist.
Forskellen ligger i at debatten er sund mens fortielsen er negativ. Du kan tale nok så meget om tingene, men når børn vokser op i hadets ideologi, så ender de med at blive voldelige elementer i samfundet. Det skal stoppes. Hvis ikke vi gør noget ved det, og sørger for at integrationen kommer til at fungere, så ender det her galt...
Det er der INGEN der ønsker, og derfor må de seneste voldeligheder stoppes.

Ingen kommentarer: