fredag den 17. august 2012

Hans Engell dejlig klar i mælet

Det var en ren fornøjelse at høre politisk kommentator Hans Engell på Go' Morgen Danmark. Det er så ganske sandt, at det er noget rod når regeringen ikke kan spille med fælles fodslaw.

Det er der jo ikke så meget nyt i, men sammenlignet med andre kommentatorer som ikke altid ser det samlede billede, men alene bevæger sig på overfladen, så er det rart at få sagt det som BØR siges.

En regering som lovede en FAIR forandring, og som ville profilere sig på en bedre social forståelse, så er det rigtigt set, at folk der står til at miste dagpengene nu ryger ned på intet forsørgelsesgrundlag, og forresten ikke lige kan finde et job, for de hænger jo, som bekendt, ikke på træerne i en krisetid.

Der sker mange jobSKIFT, men det er folk i arbejde som skifter job. Mange af dem som ER arbejdsløse er det fordi byggebranchen står stille, og folk udskyder mange af de vedligeholdelser som tidligere skete næsten automatisk dengang da folk kunne låne til næsten hvad som helst.

Summa summarum så er det virkelighedsfjernt, at en regering som selv tidligere har erkendt, at kickstarten først ville slå igennem i 2013 ikke har set hvad der ville ske når den midlertidige udsættelse løb ud. Tonen er ændret DRASTISK fra regeringens side, og det er vel næppe noget under, at folk foretrækker den ægte vare. Hvis der alligevel skal drives BLÅ politik kan man lige så godt få folk som taler lige ud af posen frem for at høre den ene bortforklaring efter den næste?

Sådan tænker mange i hvert fald... :-)
God weekend. :-)

Ingen kommentarer: