lørdag den 25. august 2012

Amerikanske tilstande i politik

Det er sørgeligt at konstatere hvorledes dansk politik er begyndt at minde om det vi ser ovre fra USA. Tænk sig at en statsminister er nødt til at dementere et løst rygte om sin mands seksualitet {ref: http://politiken.dk/debat/ledere/ECE1731806/sagen-er-en-skamplet-paa-danmarks-demokrati/] alene baseret på rygter der har floreret i en STATSLIG myndighed som Skat.
Det fjerner en del af den professionelle aura og habilitet som denne myndighed BØR have hvis den skal være troværdig i det 21. århundrede.
Jeg er klar over det KAN være mindst lige så meget spin som den tidligere regering stod for ved at frigive oplysningerne tæt op af valget, for informationerne kommer jo frem i en tid hvor den nuværende regering ikke står specielt stærkt.
Men, TRODS ALT, må vi kunne forvente, at dyneløfteriet stopper her. Hvis vi gerne vil have dygtige kandidater ind i politik er det nødvendigt at standse dette pjat, for det er nu engang ikke pressens opgave at undersøge folks seksuelle præferencer. Det kan aldrig være relevant om en politiker lever i et åbent forhold, er biseksuel eller har lyster i retning af S/M eller andet.
What goes on at home STAYS at home - hvad der foregår i hjemmet BLIVER i hjemmet.
Jeg er, for at sige det mildt, rystet over, at pressen åbenbart vil gøre alt for at få solgt aviser eller for at højne seertallet, og det er ikke værdigt for det politiske liv hvis tendensen fortsætter!

Ingen kommentarer: