torsdag den 21. juni 2018

Ministerrokade - igen, igen...

Bedst som statsministeren sidste gang pralede med, at der i denne regering ikke var mange rokader, da pressen stillede spørgsmål da Søren Pind (og Esben Lunde Larsen) sagde farvel som ministre, så gik der ikke længe før vi står der igen...Denne gang har Brian Mikkelsen fået nok, og er nu rykket over som administrerende direktør for Dansk Erhverv. Stort tillykke herfra til Brian, som med en politisk karriere over de sidste 24 år har tjent sin værnepligt i politik, som han også sagde i går i interviewet med Lippert på TV2 News.

Alle var i aftes spændte på, hvem der ville overtage denne post, for der er jo tradition for, at hvert enkelt parti bevarer antallet af ministre i en regering...

Jeg havde håbet på Brigitte Klintskov Jerkel når nu Mette Abildgaard selv havde bekendtgjort på Twitter, at hun fokuserer på sin kommende datter netop nu, og havde frygtet det som faktisk skete. For Konservatives formand kom i aftes med lidt af en bombe. Forsvarsordfører Rasmus Jarlov overtager nemlig Brian Mikkelsens ministerpost...

Nu skal Rasmus Jarlov naturligvis have lov til at komme ind i opgaven før man fælder dom, men hans hidtidige stil på Twitter (og sikkert også andre medier) har ikke ligefrem gjort ham specielt populær. Han skal da have held og lykke. Søren Pape Poulsen må have gjort sig nogle meget sære overvejelser efter samme Jarlov for nylig var meget skarp om kulturministerens besøg til VM i Rusland.

God dag herfra til alle bloggens læsere. :-)

1 kommentar:

Henrik V Blunck sagde ...

Ligesom jeg ikke har holdt mig tilbage i forhold til at vurdere de udtalelser, Rasmus Jarlov er kommet med som menigt folketingsmedlem hos de Konservative, så må man konstatere, at det var en lun tale han gav ved tiltrædelsen for få minutter siden.

God vind til Brian Mikkelsen :-)

Og held og lykke med opgaven til Rasmus...