tirsdag den 5. juni 2018

Aftenen før grundlovsdag fik vi endelig det alle har ventet på - udmeldingen fra SNår vi her til aften, aftenen før grundlovsdag, får at vide, at Mette Frederiksen som formand for socialdemokraterne vil udelukke de Radikale fra en kommende regering, så er udlændingepolitikken i hendes perspektiv det vigtigste område.Det er jo en ren tilståelsessag, at socialdemokraterne nu har rykket sig så meget, at man tror, man kan styre befolkningen med sin påstand om, at denne stramme udlændingepolitik skulle have et bredt folkeligt mandat.

Det kan godt være, at smarte spindoktorer vil fortælle alt om den statistiske mulighed i vælgere, som har forladt socialdemokratiet ville vende tilbage fra at stemme på DF, hvis man ændrede sin flygtningepolitik. Det kan også godt være, at de har vurderet, at dette var det sidste, der manglede for, at man kunne overbevise folk om, at man virkelig mente det.

Ingen har såmænd været i tvivl siden Mattias Tesfaye udgav bogen Velkommen Mustafa. Bogen skulle gøre op med den klokkeklare udmelding tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen kom med omkring DF, dengang han fra folketingets talerstod sagde de berømte ord: "Stuerene, det bliver I aldrig!"

Vi var mange som var fuldkommen enige med Poul Nyrup i denne konstatering, og bare fordi alle andre partier rykker sig i dén retning gør det ikke partiets politik spor mere acceptabel - eller stueren om man vil!

Nu er opgaven klar: når så mange partier melder sig på DF-retorikken, så må Morten Østergaard gøre det eneste fornuftige: forberede de partier, der stadig vil humanismen på, at næste valg skal være et seriøst valg. Ikke et valg baseret på frygt, mistro og had til alt der er fremmed, men derimod en tro på, at vi KAN skabe et alternativ til den sorte politik den borgerligt-liberale regering fører under DF-doktrinen - stærkt støttet af socialdemokraterne, som alligevel stemmer for denne regering, og kun sjældent 'nøjes' med at stemme gult...

Dem som påstår en sådan regering ikke kan komme op at stå, har glemt jordskredsvalget i 70'erne. Det KAN ske igen - og det har vi tidligere set med EU-afstemningerne, hvor store grupper KAN mobiliseres. Dansk politik må ALDRIG blive så grim, at vi til sidst kun hører DFs negative retorik, samtidig med at de vil tage patent på hvad danskhed går ud på.

Rigtig god grundlovsdag til alle bloggens læsere. :-)

Ingen kommentarer: