fredag den 20. marts 2009

Det sene pressemøde

I aftes var det ultravigtigt at afholde pressemøde ganske sent. Ikke for at fortælle noget nyt angående det berømte generalsekretær-job i NATO, men for at komme med indspark i forhold til miljøprojekter...

Det er tankevækkende, at man aflyser det ugentlige pressemøde den ene tirsdag hvorefter der annonceres en så lille nyhed midt om aftenen. Det må være et røgslør. Alle indicier peger i den retning i hvert fald når man ellers tænker på hvor lille effekt de få ting der slipper ud til pressen har i forhold til alt det som forties.

Selv Børsen har i den forløbne uge forsøgt sig med politiske analyser som peger i alle mulige forkerte retninger. Faktum er nemlig at Lars Løkke vil være den suverænt MINDST populære mand til posten som statsminister. Regeringen har aldrig nydt så LILLE popularitet nogensinde, og er kørt fast ganske som George Bush var det de sidste par år af sin præsidentperiode i USA.

Så hvorom alting er, så er denne uge ikke værd at skrive hjem om hvad angår de politiske budskaber, men vi kan da håbe, at den sovende opposition snart vil vågne til dåd i stedet for at slumre mens de realpolitiske signaler synes at være at stemme med regeringen på snart sagt alle områder.

Jeg savner virkelig at man tager et standpunkt og siger fra i forhold til det vanvid vi ser netop nu.

God weekend. :-)

Ingen kommentarer: