torsdag den 19. marts 2009

Naser Khaders "Nok er Nok"

Det kan ikke overraske ret mange, at tankerne bag dannelsen af den Ny Alliance [nu: Liberal Alliance] var en døgnflue. Ved grundlæggelsen sagde Gitte Seeberg, at "Nok var nok", og de to andre kumpaner var dengang enige. Man ville undgå blokpolitikken.

Så var det for svært at regne skat ud, og Naser dummede sig for åbent tæppe, ganske som Anders Samuelsen også minder om en lille fornærmet skoledreng der ikke fik nok i sit gamle parti, og derfor valgte den hurtige udgang da andre havde etableret noget hvor han så en åbenlys chance for at springe med for at profilere sig.

Nu er der ikke meget tilbage af protesterne. De facto er der blot tale om nogle folk der forlod de Radikale for at gå med på at støtte regeringen. Dygtigt. Meget smukt når det nu var blokpolitikken man ville væk fra, at man så går direkte fra asken over til ilden.

En ild som i øvrigt luner mere i forhold til kommende magtkamp når det bliver afsløret hvorvidt landets statsminister tager imod en mulig stilling som generalsekretær for NATO. Til den tid er der nemlig en lederkrise i Venstre med en næstformand med tydelig afsky for nysgerrige folk der gerne vil til bunds i hr. Lars Løkke Rasmussens bilag.

En finansminister som i magtkampen mod Brixtofte godt kunne tale om "den dyre dreng", men som da han selv blev taget med bukserne nede og sugerøret langt nede i statskassen pludselig ikke har så pokkers meget at sige i sagerne. "Jeg kan ikke vie al min tid til det ene bilag efter det andet" som han ganske nonchalant konstaterede på TV2 News.

Jo, dansk politik er sandelig fyldt med mennesker som bestemt ikke meler deres egen kage. Hvis du spørger dem selv. For herfra hvor vi andre står ser det bestemt ikke kønt ud. Men nogle kan åbenbart godt acceptere måden tingene kører på, for ellers lagde de vel ikke deres stemme bag dette vanvid?

Folket skal nok give en begmand ved næste folketingsvalg. :-)

Ingen kommentarer: