søndag den 1. marts 2009

Hvornår sker der noget på glatføreområdet?

Siden 21. november 2007 (hvor jeg skrev følgende tekst) er eneste opdatering, at det blev Brian Mikkelsen der blev justitsminister...

Det bliver spændende at se hvem der skal sidde på Justitsministerposten for der er åbenbart store problemer forude i petitessernes land. Endnu en EU-forordning kan skabe en hulens masse problemer for dem som — lettere naivt? :-) — vælger at tilmelde sig glatførebekæmpelse.
Læs her hvad Børsen har at sige i artiklen “Slut med snerydning i weekenden
Det allersjoveste er, at sagen trækker spor over i Beskæftigelsesministeriet for hvad skal stakkels chauffører stille op når de — selvom glatførebekæmpelsen normalt er undtaget fra køre- og hviletidsreglerne — måske en dag mister deres kørekort når/hvis en overskridelse af en regel overgår de 30%?
For slet ikke at tale om, at trafiksikkerheden nu er alibi for at begrænse noget som ikke hører ind under emnet som relaterer til trafiksikkerhed.
Så alt i alt er Trafik-, Justits- og Beskæftigelsesminister sat i spil mens man vel kunne formode at Udenrigsministeren må kunne forhandle en løsning på plads, og hvis ikke så må Finansministeren også til foret….
Var der nogen der troede, at politik ikke kunne være endog særdeles morsomt? Jeg finder det absolut vanvittigt komisk…. :-D


Langt mindre morsomt er at den slags sager ikke vækker en pind realpolitisk. Der snakkes om sagerne, og gidslerne er STADIG den enkelte chauffør som kan komme i klemme med sit kørekort... Hvornår vil regeringen begynde at leve op til sine ambitioner om handlekraft til fordel for den menige dansker?

Ingen kommentarer: