mandag den 8. november 2010

En stakket frist

Det er en stakket frist når finansministeren Claus Hjort Frederiksen og Erhvervs- og Økonomiminister Brian Mikkelsen glæder sig over "den bedste finanslov [...] i de sidste 10 år", ifølge TV2 News.

Det er nemlig tankevækkende, at finansministeren langer ud efter Liberal Alliance når vi alle for længst har konstateret, at der tydeligvis er en vælgerflugt fra Venstre til netop LA. Anders Samuelsen har muligvis endda høstet endnu mere sympati blandt liberale som mener at aftenens forklaringer om rabat på multimedieskatten var endnu mere volapyk end videoen på YouTube om "mere eller mindre" med statsministeren som jeg har linket til i en anden artikel...

Så det kan godt være regeringen synes det var vigtigt at nærme sig nytårstalen, men da regeringen allerede er ved at lide af alvorlig metaltræthed kan det kun siges på én måde: de skal tage sig grundigt sammen hvis de vil holde et år mere.

Men når først 2011 er skudt ind kan de jo altid prøve det spin at tage et tidligt valg fordi de tror de kan tage oppositionen på sengen. Men vi er alle klar til en god valgkamp, og vi glæder os til systemskiftet. Så det nytter ikke noget at blive ved med at lade den dårlige tand blive siddende. Tandlægen (folket) skal nok pille den dårlige tand ud (ved næste valg).

Ingen kommentarer: