lørdag den 6. november 2010

Spændende situation

Det er en yderst spændende situation vi er vidner til nu hvor Liberal Alliance har meldt fra i forhold til Finansloven. Der er ingen tvivl om at Anders Samuelsen høster mange stemmer på at holde fast ved sin overbevisning.

Multimedieskatten er jo en skat som oppositionspartierne BURDE have stemt imod frem for "Ved ikke". Forslag der stemmes igennem med snævre flertal er politikerne selv skyld i. Fjern clearingen fra traditionerne i Folketinget, og så må folketingspolitikerne begynde at møde op i stedet for at dansk politik skal køre i sin egen osteklokke.

Hvis almindelige arbejdstagere havde et så lille fremmøde som det ses i Folketinget ville de være fyret for længst - og ligeledes er det tankevækkende at så mange stiller op til valg, hvorefter de blæser på det politiske arbejde, realpolitikken og stemmegivningen, når først de er valgt ind.

Men muligheden for et lynvalg er tættere på end nogensinde før, og jeg ser frem til en masse artikler her på bloggen hvis der bliver trykket på valgknappen. Sørg for at du er tilmeldt RSS-feed her på bloggen så du ikke går glip af nogen af de indlæg jeg kommer med når der råbes til valg.

Jeg kan i hvert fald love for valgkampen IKKE bliver kedelig, hvis den kommer allerede nu... ;-)

Ingen kommentarer: