Har du brug for hjælp til at afholde dit næste arrangement?
EventButler udvælger de 3 bedste steder til dit arrangement - Få 3 tilbud

søndag den 28. november 2010

Sidste afsnit af Borgen i aften

Sidste afsnit af første sæson af Borgen kommer i aften. Selvom det, formelt set, er ren fiktion så er der mange små sjove historier. Spørgsmålet om åbenhed i forhold til gaver kom jo de seneste par dage i fokus på grund af et Rolex-ur.

Jeg ved godt det kan overraske en del mennesker, men jeg er faktisk enig med ministeren, der mente gaven var en personlig gave. Når en oliesheik køber et ur til små 70.000,- så er det jo det samme som når en dansker møder op med en buket til en hundredkrone - set i forhold til vedkommendes "formue"...

Sagt på en anden måde: når der er betalt moms og told, og tingene ikke er holdt skjult, så forholder det sig jo ganske anderledes end i fiktionsserien, Borgen. Borgen er en god serie fordi den fortæller historien om en kvinde som ofrer alt for at bevare sin ministerkarriere. Selv hendes egen mand sparkes i bollerne, og må opgive et godt job, fcrdi der hele tiden dukker ting op som han ikke kan tillade sig fordi hun hæver den moralske overligger så ingen til sidst kan være med.

Sæsonen skal nok skydes til slut på en spændende måde så alle venter på sæson 2. Nu må vi se hvad aftenen bringer.

Ingen kommentarer: