tirsdag den 17. maj 2011

Den forudsigelige kritik

Når der sås tvivl om S/SFs Fair Løsning 2020 så gøres det med titlen "Topøkonomer sår tvivl om rød plan", og da Pia Kjærsgaard her til morgen skulle besvare et spørgsmål hun ikke brød sig om, så henviste hun til at de fleste danske aviser gav planen en hård medfart. Pia Kjærsgaard læser åbenbart ikke Politiken, der ellers traditionelt har været opfattet som en radikal avis, for dér siger de faktisk: "S-SF slår de rigtige toner an".

Retorikken bruges altså klart for at så mistro frem for at finde fælles punkter. Regeringen er mere besat af at skrotte hele S+SFs plan frem for at indgå i reelle forhandlinger om en NY vision for landet.

Mere travlt med at nedgøre Socialdemokraterne fordi de ganske fornuftigt gik fra forhandlingerne om deres efterlønsreform.

Ingen gider tydeligvis stille det essentielle spørgsmål: Hvorfor skulle man dog deltage i forhandlinger som reelt er afgjort på forhånd?

Regeringen HAR vist den kurs de vil gå. "Venstre ved man hvor man har" - indtil støttepartiet har fået deres grænsebomme... De Konservative skal nu igen til at finde sig selv, og med charmetrolden Lars Barfoed er også det projekt dømt til at gå ned mod spærregrænsen...

Jo, dansk politik har udviklet sig til noget forudsigeligt vrøvl med mangel på fremtidsvisioner, for alt handler åbenbart kun om at få efterlønnen væk, koste hvad det koste skal.

Der ER andre bud på en fremtid, og det er også derfor S + SF tilbyder en ny kurs. Valget bliver dit - ikke ministrenes, ikke regeringens, ikke dem som skifter som vinden blæser, men DIT alene den dag du skal sætte krydset.

Ingen kommentarer: