søndag den 8. maj 2011

Måske kommer valget endelig...

Nu tegner meningsmålingerne i en positiv retning for den blå stue, og det er spørgsmålet om det kan lokke Lars Løkke Rasmussen til at udskrive et hurtigt folketingsvalg.

Der er nemlig en god grund til at meningsmålingerne tegner i dén retning, og flere iblandt os ville svare bevidst forkert i en meningsmåling i et forsøg på netop at lokke Lars Løkke til at trykke på knappen. Det ville være en unik chance for at få afprøvet både de Konservative og Radikale vælgere, og da sofavælgerne stensikkert denne gang kan se vigtigheden af rent faktisk at møde op ved valgurnerne og sætte deres kryds, er jeg også sikker på både Socialdemokraterne, SF og Enhedslisten vil få et kanongodt valg.

Det bliver spændende at se om Lars Løkke Rasmussen tør stole på de nye meningsmålinger.Dette blev så indlæg nr. 251 siden marts 2008, og jeg håber du har nydt artiklerne. Jeg kunne godt tænke mig at du som læser kom med en kommentar om hvad du synes er godt, og hvad der evt. er mindre godt. Konstruktivt feedback er altid noget vi kan bruge når der skrives på en blog.

1 kommentar:

Henrik V Blunck sagde ...

Det er glædeligt at rette sig selv når udviklingen går den rigtige vej, og det ser ud til de Radikale alligevel står til fremgang - og de peger jo i den rigtige retning, så det kommende flertal ser ud til at komme i hus iflg. http://www.b.dk/politiko/radikale-henter-vaelgere-til-roed-blok