mandag den 12. december 2011

Det KOSTER at sidde i regering

Villy er i skarp modvind i øjeblikket. Fra flere kanter må han nu sande, at det koster at sidde i regering. Et faktum alle kender, men få erkender. Det er jo så eftertragtet at FÅ indflydelse, men åbenbart var det en kæmpe overraskelse for den røde blok. De har i hvert fald haft svært ved at trænge igennem med sine budskaber.

Enkeltsager - og alt for mange dårlige af slagsen - har allerede slidt voldsomt på den friske luft alle forventede ville komme i Folketinget.

En mønt har to sider. Det kræver snilde at bevare fokus på den "positive" side af mønten, og det har de ikke haft for meget held med. Dette uanset hvilket politisk syn du selv har, for alle kan vel godt se, at maskinen ikke kører helt toptunet i øjeblikket.

Måske fordi alt for mange omgiver sig med ja-mennesker, som ikke giver dem den fornødne modstand, og de rette råd, så de kunne fremstå mere handlekraftige.

Den eneste udmelding som virkelig slår igennem i dag er naturligvis, at det ikke skal kunne betale sig at ødelægge børns liv. Det er forundrende, at der gives rabatter på strafudmålingen ved overgreb på børn i forhold til voksne. At al statistik i den forbindelse er én for mange - uanset hvor få der voldtages - er naturligvis klart. Men at der så udstedes bonus til pædofile er en skændsel mod retsbevidstheden... Dét har justitsministeren fanget, og nu må vi se om redegørelsen får en effekt.

Ingen kommentarer: