torsdag den 8. december 2011

Politik handler om HOLDNINGER og VISIONER

Politik handler om holdninger og visioner, for politikere uden visioner er værdiløse, ganske som politikere uden holdninger falder ind med tapetet. Ligegyldige politikere har der været rigelig af. De forandrer intet, men lader sig nøje med intetsigende at "passe" deres bænk, og vågner kun når der trykkes på valgknappen.

Valg vindes ved at være AKTIV, FLITTIG og STRATEGISK - hele tiden.

Det er nærmest kutyme at folk tækkes vælgerforeninger med lovord om hvor aktive de vil være når de kommer ind (enten i byråd, regionsråd eller sågar folketing), hvorefter de, når posten er erobret, hviler på laurbærene.

Det er blevet sagt, at vi får de politikere vi fortjener. Det er meget sandt, desværre. For vi skræmmes åbenbart af modstand. Når en politiker trænges op i en krog så er det mere egen overlevelse end erkendelsen af "det kunne være gjort bedre" der kommer op i dem.

At turde stå ved sine holdninger og meninger er åbenbart blevet umoderne. I den politiske korrekthed er det nærmest en forbrydelse at konstatere, at "vi bliver aldrig enige, så hvorfor diskutere videre?"...

Politik skal bygges på meningers mod og handling bag ordene. Dét burde være vejen frem.

Ingen kommentarer: