onsdag den 7. december 2011

SKAT: Rygere skal arbejde længere

På TV2 Nyhederne kan vi her til morgen høre, at Skat i København strammer skruen overfor rygende medarbejdere. Det er et valg, men kan også ende med at give minus på bundlinjen.
For det første er en uformel snak med en kollega hurtig vidensdeling, og syv minutter på en smøg er væsentligt billigere (og hurtigere) end alenlange møder, som ofte ender i diskussioner om referater mv.
Udmeldingen har, forståeligt, fået medarbejdernes fagforbund op af stolen. Hvad bliver det næste? Overvægtige som skal spise oftere skal måske også straffes? Hvad hvis kæresten sender en sms om indkøb på vejen hjem fra job?
Skal en medarbejder med tynd mave hellere melde sig syg end kæmpe sig igennem med et par ekstra besøg på wc, som er "billigere" end vikartimer eller overarbejde?
Det er skruen uden ende at betragte rygning så snævert som det tit sker blandt eks-rygere, der ofte ender med at være langt mere fanatiske end så mange andre.
Mon ikke Skat besinder sig? Deres image lider i hvert fald et knæk og er næppe inspirerende for rekrutteringssituationen den dag folk smutter til andre jobs...

Ingen kommentarer: