onsdag den 21. december 2011

Samråd - en øjenåbner

Én ting kan vi konstatere efter at flere samråd sendes på folketingskanalen på tv. Samrådene afslører en forbløffende uvidenhed hos siddende ministre. I nat var det en udsendelse af samrådet med Ole Sohn der var på programmet.

Vore gartnerier rammes unødvendigt hårdt af de afgifter der er i støbeskeen netop nu, og alligevel henvises der "til andre ministres resortområder"... Kom nu ind i kampen, for pokker!

Hvis flere tusind mister deres jobs ender endnu flere på overførselsindkomster. Det er NU vi skal til at bruge hovedet i stedet for altid at tænke på flere penge i kassen. Alle er klar over der er brug for et boost efter uansvarlige - og ufinansierede - skattelettelser til de højeste indkomster, men en samlet revision af Skattelovgivningen er på sin plads frem for endnu en gang lappeløsninger. De dækker ligesom et plaster på r*ven af Cleo...

Nu må der nytænkes, og henvisningerne til skriftlige spørgsmål fordi embedsmandsapparatet skal redde uvidende ministre er altså ikke vejen frem.

Når der begås en fejl bør det være på sin plads at ERKENDE fejlen frem for at videreføre sin politik fordi stædigheden er større end intelligensen.

Jeg er dybt skuffet over håndteringen, for at sige det mildt.

1 kommentar:

Henrik V Blunck sagde ...

Det samme gjaldt i øvrigt udsendelsen hvor der fra 1. december blev vist hvordan politikerne reagerede ift både eftervederlag samt pension for politikere. Der er STOR kontrast mellem det politikerne siger i medierne og så det vås de lukker ud fra Folketingets talerstol...

Ak. Tænk sig at jeg skulle være enig med både Kristian Thulesen Dahl fra DF og Per Clausen fra Enhedslisten... ;-)

Det er på tide at vi erkender Kammerat Napoleon-syndromet hvor visse føler sig højt hævet over almuen...