onsdag den 3. juni 2015

Dansk Folkepartis valgkampagne - valganalyse 8

Dansk Folkeparti har altid haft sin egen dagsorden. Indvandrere, flygtninge og asylansøgere fylder meget når en repræsentant for Dansk Folkeparti bliver interviewet. Den slags kender alle, så det behøver vist ikke blive gentaget.

Dansk Folkeparti satser på det traditionelle i sit motto "Du ved hvad vi står for", og det har én simpel grund: det virker. Meningsmålingerne fortæller tydeligt, at profilen er knivskarp, og vandene er delte. Der er dem der er vilde med Dansk Folkeparti, og der er dem der ikke kan fordrage partiet. Der er ikke rigtig nogen gylden middelvej.

Det er ingen hemmelighed, at Kristian Thulesen Dahl er en stærk forhandler. Når han møder op til finanslovsforhandlinger med sine gule post-its spredt ud over forslaget, så ved folk godt hvad det betyder. Han ved hvor tingene står, og han er altid velforberedt når han kommer til forhandlingerne.

Partiet vil høste rigtig mange mandater, og Kristian Thulesen Dahl er nok den eneste nye formand, der ikke behøver kæmpe med lavere mandattal som vi gennemgik det måske vil ske for både de Radikale og SF.

Ingen kommentarer: