torsdag den 11. juni 2015

Topmødet mellem Helle og Lars på TV2 her til aften

Her til aften var vi vidne til endnu et topmøde mellem Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen. Ordstyreren var Cecilie Beck, og hun klarede det faktisk rigtig godt. Så fik vi dét på plads. :-)

Men Lars Løkke og Helle var grove i flere tilfælde.

Lars ved så ganske udmærket, at olieprisen ikke er under statsministerens kontrol, ligesom det virkede en smule utaknemmeligt, at Helle ikke kunne tilkendegive de brede forlig som har været gennemført de seneste år.

Faktisk kunne man frygte, at rød stue bliver tøsefornærmede, hvis blå blok vinder. Så fornærmede, at vi naturligt vil se en tilbagegang til den såkaldte blokpolitik, fordi man vil sabotere ideen om brede forlig.

Omvendt kan man så også sige, at uanset hvem der vinder, så forestår der en oprydning. En oprydning i partiernes ledelser, for der vil være vindere og tabere ved dette valg.

Det bliver en ultra-spændende slutspurt op til næste torsdag. Jeg skal ikke afgøre hvem der vandt mest, men alene konstatere, at begge sider virker en smule desperate. Der køres virkelig på slogans i denne valgkamp, og der er tydeligvis en del at miste for begge parter, uanset hvem der vinder.

God weekend forude. :-)

Ingen kommentarer: