søndag den 28. juni 2015

"Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet"

Ovenstående ord blev sagt af Poul Schlüter, og Tamilsagen blev hans endeligt...

Den nye regering har på side 33 offentliggjort følgende:

Ekspertudredningen om den nye udenrigs- og sikkerhedspolitiske virkelighed vil indgå i forberedelsen af forhandlingerne om et nyt forsvarsforlig efter 2017.
[...]
Regeringen finder, at grundlaget for den danske deltagelse i Irakkrigen og forhold omkring danske soldaters tilbageholdelse af personer under den danske krigsdeltagelse i henholdsvis Irak og Afghanistan allerede er tilstrækkeligt belyst. Regeringen vil derfor nedlægge Irak- og Afghanistankommissionen. Regeringen ønsker i stedet at bruge midlerne til en styrkelse af indsatsen for danske veteraner. Regeringen vil derfor lave et servicetjek af veteranindsatsen.
For dem som ønsker den fulde sammenhæng kan du læse hele afsnittet her:


Hvad er grunden til, at man straks taler om at styrke veteranindsatsen, frem for at få belyst Irak og Afghanistan ordentligt? At Venstre, med så få mandater som de fik ved valget 18/6, kan være så arrogante, at mene, at det er tilstrækkeligt for Folketinget, at Venstre synes sagen er belyst nok, er IKKE i orden.

Beklager, venner, men dette er simpelthen et forsøg på at feje sagen ind under gulvtæppet, og det BURDE få enhver politiker til at hæve stemmen, for det er komplet uacceptabelt, at Venstre vil lukke sagen før den er belyst helt til bunds.

Det lugter, for at sige det ligeud, af dårlig samvittighed. Man ved, at der er ugler i mosen, og så forsøger man at lukke mølposen med ord som, at vi derved kan gøre mere ved veteranindsatsen.

Ingen kommentarer: