tirsdag den 29. november 2016

Dansk Folkeparti har ALTID et alternativt forslag

Uanset hvad man gør på flygtningeområdet, så er Dansk Folkeparti utilfredse. En politiker opsummerede det med ordene: "DF kræver altid forslaget + moms!" Uanset hvad man kommer med, så er patentløsningerne klar. Man VIL kæmpe den sag, og ved at latterliggøre det, der gøres, kan man drive hele blå blok rundt i manegen. Det var det, som skete i VKO-æraen 2001-2011, hvor befolkningen blev trætte af retorikken. Møllen kører videre, hvilket vi kan udlede af artiklen V afviser lempet flygtningepolitik med nyt asylsystem på JP online.


Det er sørgeligt at se på, for man forsøger faktisk at skabe løsninger på tværs af landene. Uanset om man er tilhænger af EU eller ej, så burde det være sund fornuft at samarbejde på tværs af landegrænserne.

Det lugter lidt af, at Dansk Folkeparti er klar over, at de ikke kan koste rundt med alle lande på samme måde, som man altså kan med blå blok i det danske folketing, og derfor skal man sikre sig, at der ikke sker en hujende fis.

Medmindre altså, at en trekløver-regering endelig tager tyren ved hornene, og slår blokpolitikken endegyldigt ihjel ved at søge henover midten på dette område. Så kan DF kigge i vejviseren efter indflydelse i denne sag.

Dét ville være modigt - og INGEN i blå blok tør gøre dette!

Desværre. For det ville ellers knække Martin Henriksens evindelige langhårede kommentarer om alle mulige ligegyldige påstande dyrket i deres egen lille osteklokke, totalt resistent for enhver form for fornuft og/eller at turde tænke bare en smule uden for boksen.

Ingen kommentarer: