onsdag den 16. november 2016

F-35 - Hvad foregår der?

Det forlyder ifølge nyhederne, at vigtige reservedele til F-35 allerede er ved at udgå. Hvad foregår der? Har vi allerede her en forsmag på hvad der kommer til at ske med denne investering i de nye kampfly?


Vi kan ikke have reservedele liggende på lager i 25+ år, og det lyder fuldkommen vanvittigt, hvis en forsvarsalliance kan komme ud i en situation hvor vi om f.eks. et årti står med lande, som løber tør for deres reservedele, hvorefter vi jo så (jvfr. kap 5) må træde til, og bagefter selv kan stå med værdiløse fly.

Der må da være en eller anden i forsvarsministeriet - eller endnu bedre, ministeren Peter Christensen selv - der kan slå i bordet før vi får dummet os med endnu flere udgifter for de skattebetalende danskere.

Vi skulle jo nødig ende oppe på de 2% af BNP bare fordi nogle inkompetente mennesker har anbefalet det forkerte fly, og det kunne jeg godt have formuleret endnu mindre pænt!

Det er ren Ebberød bank, at man ikke forstår at lave grundige analyser før man træffer beslutninger til milliarder af kroner. Det er ikke alene politisk tosset, det er sikkerhedspolitisk vanvittigt!

Ingen kommentarer: